Naš boravak u hotelu Pax je bio izvrstan. Osoblje je reagiralo na naše potrebe i uvjerilo se da nam je ugodno, čak su nam pružili doručak za ponijeti u 6:45 ujutro, inače se doručak poslužuje od 7:30 ujutro. Izvrstan doživljaj!

— Syed, Kanada

Hotel je blizu mora. Soba je čista i udobna. Čitav je hotel čist i uredan. Smješteno je u vrlo mirnom dijelu grada. Sobe su mirne, u hotelu je vrlo tiho i savršeno je za opuštanje. Jedna posebna stvar koju bih želio spomenuti je hotelsko osoblje koje vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i vrlo je ljubazno i spremno pomoći. Doručak je dobar. Kad ponovno budem u Splitu, odsjest ću u ovom hotelu.

— Marko, Makedonija

Blizu centra grada, ali još uvijek na mirnom mjestu • Hrana – raznolika i ukusna. U sklopu hotela nalazi se i hamburger bar što je super !! • Osoblje – osoblje hotela je izvrsno; gotovo kao da se radi o hotelu s 5 zvjezdica! Recepcioneri su spremni pomoći u bilo čemu. Čak se i starijeg gosta vodi do najbliže trgovine. Osoblje za čišćenje je brzo i temeljito. Nema niti jednog nedostatka.

— Matej, Hrvatska

Izuzetno ljubazno osoblje, fantastičan izbor doručka i vrlo čisto i ugodno. Uz to su hamburgeri bili nevjerojatni. Hvala na ugodnom boravku!

— Rosanna, Velika Britanija

Osoblje jako ljubazno, sobe uredne i čiste, lokacija mirna, blizu plaža i centra grada. Sigurno se vraćamo u ovaj hotel.

— Mirko, Hrvatska